På udstillingen i Århus den 1. april fik vi en ny DVM titel !

GIC. Moosegrove Fianna Valentine - en chokolade spotted hunkat ejet af Marianne og Lars Hindkjær - vandt sit 10. BIV (bedst i variant) på mere end 2 år, og har dermed opnået den eftertragtede DVM titel !

Herover ses et billede af Fianna, der således er en flot repræsentant for racen:

På udstilling i Paris den 2. april opnåede Hindkjær's Odin - en sort spotted hankilling ejet af Danielle Broekhuizen i Holland - at vinde sit 5. Best In Show og dermed blive JUNIOR WINNER !!!

Odin er kuldbror til Hindkjær's Olav, og dermed er begge brødre nu blevet Junior Winner, hvilket må siges at være en meget flot præstation!

Herover ses billede af Odin som yngre killing og som han ser ud i dag sammen med sin glade og stolte ejer Danielle!

 

På Jyraks udstilling i Hørning den 14. januar 2017, fik vi hele 2 nye titel tagere!

Marianne og Palle Pedersens blå spottede hunkat - Ida - opnåede den flotte titel af Supreme Champion! Ida er 4½ år gammel, og har klaret sig ganske pænt med flere Nomineringer undervejs frem til denne ultimative titel. 

Samme dag fik vi også en ny Junior Winner! Det er kun 2. gang, at der er kåret en Junior Winner for racen her i landet, så det er naturligvis værd at bemærke. Det er Marianne og Lars Hindkjærs sort spottede hankilling - Olav - der nu har gentaget sin farfars succes med denne flotte titel!

Herover ses billeder af de to nye titel tagere:

SC. Hindkjær's Ida  og  Hindkjær's Olav, JW.

 

Gå til toppen